ОБЩИ УСЛОВИЯ

B2C - business to customer, или бизнес към потребител, представител на който са класическите онлайн магазини, базирани на каталожна търговия

mondeshkakeepsakes.com e интернет страница, която представлява виртуална платформа за електронна търговия. Магазина е само електронен и не разполага с физически такъв. Магазина работи с директни производители и официални вносители от цялата страна, Европа и Канада. (не се зареждат стоки от Илиянци)

Всички снимки и материали, публикувани на сайта, са със запазени авторски права. Използването им без писменото съгласие на автора е нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Доставчикът е длъжен преди сключването на договора да предостави своевременно на потребителя следната информация:

МОНДЕШКА ЕООД

Троян 5600, ул. Христо Ботев № 110А, регистрация

София 1618, бул. Братя Бъкстон  27, управление

ЕИК: 205055013

ИН по ДДС: BG 205055013

e-mal.: eshop@mondeshkakeepsakes.com

тел.: 0878 69 11 51

Румяна Мондешка

МОНДЕШКА ЕООД, администратор на лични данни № 437464

Персонализация на различни видове продукти чрез: лазерно гравиране, машинно бродиране, сублимационнен, директен и термотрансферен печат, свободна персонализация.

Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт. Всички цени, посочени в този сайт, са крайни и не включват цена за доставка! Всички цени са валидни до изчерпване на наличностите. mondeshkakeepsakes.com има право да променя цените без да дължи предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на продуктите поради разликите в качеството на мониторите на потребителите.

Магазина има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то Магазина има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива. Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките. Те са описани отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане. Доставка се извършва от Куриерска фирма ЕКОНТ. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.

Право на потребителя да се откаже от договора, който е сключен от разстояние.

ИЗКЛЮЧЕНИЯ

Срок на изпълнение

За да осъществи поръчка Потребителят е длъжен да изрази съгласието си онлайн, че е Прочел и е съгласен с условията за ползване. При успешно финализирана поръчка потребителя задължително получава имайл с информация за самата поръчка. Магазина също получава имейл за постъпила нова поръчка с цел избягване на човешки и технически грешки. Ако нямате потвърдителен имейл моля обадете се на посочения тел. за информация.

С цел закупуването на продукти и услуги от Магазина Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни и допълнително защитена с GeoTrust-лидер в онлайн сигурността. Магазина използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация не се предоставя на трети лица

При нарушение във външния вид на стоката възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера за протокол за увредена пратка.