Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ

B2C - business to customer, или бизнес към потребител, представител на който са класическите онлайн магазини, базирани на каталожна търговия

mondeshkakeepsakes.com e интернет страница, която представлява виртуална платформа за електронна търговия. Магазина е само електронен и не разполага с физически такъв. Магазина работи с директни производители и официални вносители от цялата страна, Европа и Канада. (не се зареждат стоки от Илиянци)

Всички снимки и материали, публикувани на сайта, са със запазени авторски права. Използването им без писменото съгласие на автора е нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Доставчикът е длъжен преди сключването на договора да предостави своевременно на потребителя следната информация:

  •  Името (за ФЛ) или наименованието (за ЮЛ) и адреса на доставчика:

  МОНДЕШКА ЕООД

  Троян 5600, ул. Христо Ботев № 110А, регистрация (няма физически магазин)

  София 1618, бул. Братя Бъкстон  27, управление (няма физически магазин)

  ЕИК: 205055013

  ИН по ДДС: BG 205055013

  e-mal.: eshop@mondeshkakeepsakes.com

  тел.: 0878 69 11 51

  Румяна Мондешка

  МОНДЕШКА ЕООД, администратор на лични данни № 437464

  • Основните характеристики на стоките или услугите: 

  Персонализация на различни видове продукти чрез: лазерно гравиране, машинно бродиране, сублимационнен, директен и термотрансферен печат, свободна персонализация.

  • Цената на стоките или услугите с включени всички данъци и такси: 

  Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт. Всички цени, посочени в този сайт, са крайни и не включват цена за доставка! Всички цени са валидни до изчерпване на наличностите. mondeshkakeepsakes.com има право да променя цените без да дължи предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на продуктите поради разликите в качеството на мониторите на потребителите.

  • Промяна на цени на стоки: 

  Магазина има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то Магазина има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива. Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

  • Стойността на пощенските или транспортните разходи, невключени в цената на стоките или услугите, свързани с тяхната доставка: 

  Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките. Те са описани отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане. Доставка се извършва от Куриерска фирма ЕКОНТ. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

  • Стойността на използване на средството за комуникация от разстояние, когато тя се изчислява по начин, различен от посочения в основната тарифа: 

  При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.

   Право на потребителя да се откаже от договора, който е сключен от разстояние.

   • Попълва се формуляр за Връщане на продукти. (от вашия профил)
   • Разходите по връщане на стоката са за сметка на клиента.
   • Не дължи обезщетения или неустойки при върната стока в не нарушен търговски вид.
   • В срок от 7 работни дни: Получаване на стоката сключване на  договора/започване на изпълнението.
   • Възстановяване на изплатените суми не по-късно от 30 дни от отказването от договора. По банков път на посочена от клиента банкова сметка и при върната и получена от клиента стока в изряден търговски вид, без видимо замърсяване и/или увреждания, вследствие на употреба или други обстоятелства. При увредена стока Търговеца удържа до 100% от сумата.

   ИЗКЛЮЧЕНИЯ

   • За предоставяне на услуги, чието изпълнение е започнало с изричното съгласие на потребителя преди изтичането на срока по ал. 1.
   • За доставка на стоки и предоставяне на услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовите пазари, които доставчикът не е в състояние да контролира.
   • За доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка.
   • За доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики.
   • За доставка на аудио и видеозаписи или програмни продукти, разпечатани от потребителя.
   • За доставка на вестници, списания и други периодични издания.
   • За хазартни игри и лотарии.

   Срок на изпълнение

   •  Доставчикът е длъжен да изпълни договора, сключен от разстояние, не по-късно от 30 дни, считано от датата, следваща изпращането на поръчката на потребителя до доставчика.
   • Освен ако страните са уговорили различен срок на доставка. За всеки продукт в магазина е посочен срок на внос и персонализация.
   • Доставчикът може да достави на потребителя стоки или услуги със същото качество и цена, когато тази възможност е била изрично предвидена преди сключването на договора или в самия договор. В този случай той уведомява потребителя по ясен и разбираем начин за промяната в изпълнението на договора.

   За да осъществи поръчка Потребителят е длъжен да изрази съгласието си онлайн, че е Прочел и е съгласен с условията за ползване. При успешно финализирана поръчка потребителя задължително получава имайл с информация за самата поръчка. Магазина също получава имейл за постъпила нова поръчка с цел избягване на човешки и технически грешки. Ако нямате потвърдителен имейл моля обадете се на посочения тел. за информация.

   С цел закупуването на продукти и услуги от Магазина Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни и допълнително защитена с GeoTrust-лидер в онлайн сигурността. Магазина използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация не се предоставя на трети лица

   При нарушение във външния вид на стоката възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера за протокол за увредена пратка.