За нас

Магазин за спомени...

Персонализираните подаръци се помнят и остават за цял живот!

Нищо не казва "Ти си специален" така, както персонализираните подаръци! Добавянето на персонализирани съобщения придава нотка на романтика. Намирането на творчески подаръци може да бъде предизвикателство но с персонализираните подаръци Вие подарявате подарък който е единствен и специален. Персонализираните подаръци остават трайни спомени. Те със сигурност ще се ценят от всички.

Намерете идеалния персонализиран подарък за всеки. Какъвто и да е поводът Вие със сигурност ще намерите персонализирани подаръци, който изразяват точно това, което искате да кажете. Нашите персонализирани подаръци Ви позволяват да добавите имена или снимка, да напишете свое собствено послание.

Персонализираните подаръци докосват сърцето. Това не е подарък просто купен от магазин за сувенири.

MONDESHKA KEEPSAKES се ангажира да предоставя несравним избор висококачествени подаръци и изключително обслужване на клиентите така, че всеки празник да бъде събитие. В mondeshkakeepsakes.com, подаръците са уникални така като лицето, което го получава! По-голяма част от нашите дизайни са създадени от нашия талантлив екип и са на разположение само на нашия уеб сайт.

Нашата история

Идеята за Магазин за спомени... е вдъхновена от работата ми, като фотограф на сватби и тържества. Защото колкото грандиозно и скъпо струващо да е едно събитие на следващия ден остават само спомените. Надявам се да бъдете вдъхновени от всички уникални идеи на нашия сайт независимо дали имате нужда от  запомнящ се подарък или нещо малко но стоплящо сърцето и душата за Вашите близки, приятели.

Ние ценим нашите клиенти! Ние се ангажираме да защитим личните Ви данни. Нашият сайт е обезпечен с GeoTrust лидер в производството на онлайн сигурността, така че може да сте сигурни, че пазаруването в mondeshkakeepsakes.com е безопасно. Освен това е наша политика никога да не разпространяваме информация за клиентите си на трети страни. 

Направете незабравим подарък от MONDESHKA KEEPSAKES !

Магазина е оторизиран представител на weddingstar, Канада.

Румяна Мондешка, основател